Adidas Samba Udsalg

 • Oyster Holdings, der er kendt for at tilføje luksus til det ydmyge sweatsuit-sæt, fortsætter med at samarbejde med Three Stripes for two-optagelserne på Adidas Samba Kvinder/Mænd inspireret af en fiktiv rejseudfordring for at afslutte alt: World Traveler's Cup. Farverne er livlige med modifikationer, der klæder parret sparsomt, og plaster alle tre farver - en klar blå, endnu lysere gul og fed rød - med mærkets lille løbende mand-logo langs bagsiden. Guldbehandlede mærkenoter tilføjer en luksus, som etiketten er helt fortrolig med, mens tungens trefoil går imod kornet i sin opdatering med internationalt tema. Indlægssåler har passtempler for endnu en forbindelse til dets overordnede tema, hvilket gør en pakke så passende som nogen.

  Image

  Samarbejdspartnerne har valgt at lade det tidløse design tale det meste, da der er brugt sort kængurulæder til overdelen, som så byder på yderligere klassiske detaljer som karakteristiske hvide striber, guldstemplet branding og en gennemskinnelig gummisål. Kæmpe udvalg af Adidas Særlige detaljer ankommer derefter på lædertungen - som har et stort Have A Good Time-print - og lædersålen, som kan prale af en all-over-version af det samme logo fra pløsen. Skoene er også ledsaget af samarbejdsbeklædning, da en vendbar tracktop, vendbare træningsbukser og en klassisk Trefoil-logoskjorte tilføjer yderligere til den specielle kapselkollektion.

  OG-farverne har været udbredt i de seneste måneder og har fyldt udgivelseskalendere op i mange originale værktøjer. Med hvert fodtøjsmærke, der følger denne dominerende trend, følger adidas trop og bringer den fodboldinspirerede Gode Priser på Adidas Samba tilbage i et klassisk udvalg af subtile paletter. Ankommer i to forskellige farvevarianter, bunden holdes skarp hvid, mens sålenheden er en tidløs gummibund. Den ene har et grønt blik langs hælen og pløsen, mens den anden vælger en mere alsidig marineblå tone, der vender tilbage til den slagkraftige Stan Smith.

  Pløsen er blevet tonet en del ned, da dens minimale udseende er en velkommen afvigelse fra normen, der strækker sig gennem resten af ​​designet, da overlejringer og tilhørende paneler er lavet op på en lignende måde. Adidas Samba Udsalg Paletten er mørk og holder sig i tråd med Triple Black-motiver med sålen som kontrastpunkt. Logoet rammer langs den laterale hæl, præciserer modellen som S4M3A, hvilket fuldender denne mere moderne genoplivning.

  Hvis bare du kunne vintergøre alle dine spark. Det er ideen bag Køb Adidas Samba Winterized, som har den ældgamle adidas klassiske indendørs fodboldsko omdefineret og omdannet til en koldtvejrsspecifik mid-top med ruskinds- og læderoverdel og en trail-inspireret blondekrog på selve toppen af ​​blondestolpen. Den tonale grå farvetone matcher vinterskyerne, og selvom vi meget foretrækker varmere, mere behagelige klimaer, skader det ikke at klæde dine fødder på.

  www.skoways.com