Air Jordan 1 High Goedkoop

 • De Air Jordan 1 High Heren/Dames werd gedurende de betere helft van 2021 geplaagd en werd op 10 december 2021 bevestigd als onderdeel van Jordan Brand's retrocollectie voor de lente 2022. Voorafgaand aan de releasedatum van het paar op 16 februari, zijn de schoenen verschenen via officiële afbeeldingen. Ongetwijfeld een knipoog naar de originele "Royal Blue"-kleurstelling van het model, de aankomende sneakers voegen nog een andere waarde toe aan de erfenis van het 37-jarige ontwerp van Peter Moore.

  Image

  Gedurende zijn 36-jarige geschiedenis heeft de Air Jordan 1 High Schoenen veel gedaan. Toch heeft het creatieve team van Brand Jordan niet elk idee uitgeput, zoals wordt bevestigd door de geruchten Retro High OG-variant gedoopt in "Varsity Red/Iron Ore/Sail" die op 4 februari 2022 wordt uitgebracht. Exclusief voor vrouwen en kinderen , suggereert het nieuw opgedoken gerucht dat de eerste kenmerkende sneaker van Michael Jordan een overwegend tweekleurig arrangement zal hebben over een bovenwerk van synthetisch leer.

  Jordan Brand zal meer warmte alleen voor kinderen uitbrengen met het aankomende "Heiress Pack" dat is bedoeld om de collectie premium-themahandtekeningen van een basisschoolmeisje te brengen. Het begint allemaal met de Jordan 1 Red Velvet, een paar dat de Air Jordan 1 High Korting transformeert in een rode loper waardig aanbod. De Air Jordan 1 High "Red Velvet" brengt Mike's iconische eerste handtekening up-to-date met een transformatie door het gebruik van bordeauxrode fluwelen panelen en metallic gouden 'Wings'-branding. Het uiterlijk zou kunnen wedijveren met de "Pinnacle" -releases als het echt 24-karaats goud was. Bijpassende Swoosh-branding voegt een contrasterend leermateriaal toe aan de mix voor extra diepte.

  De Air Jordan 1 High Goedkoop is al 30 jaar een bonafide lifestyle-moloch, waarbij de iconografie van Michael Jordan's speelcarrière feilloos wordt vermengd met de streetwear-wereld. Jordan Brand heeft luxe afwerkingen toegevoegd aan de Jordan 1 via hun premium Pinnacle Series en nu krijgen we een nieuwe kijk op het tijdloze silhouet met de Jordan 1 Deconstructed. Hier neemt deze lifestyle-preview de Air Jordan 1 High onder de loep, waarbij de talrijke leren panelen worden weggelaten voor een versterkt, volledig suède bovenwerk. Uniek subtiel stiksel is een eerbetoon aan de originele contouren van de Air Jordan 1 inclusief de Swoosh-branding voor een eenvoudige ingetogen look. Tot nu toe zijn er slechts twee monochromatische kleurstellingen van de Jordan 1 Deconstructed online opgedoken: een gebroken wit en een geheel zwart. Elke kamer heeft de originele buitenzool van de Jordan 1 met Nike Air-branding.

  We zijn in 2016 getrakteerd op een aantal onmisbare Kopen Air Jordan 1 High, maar misschien wel de meest verrassende release is de terugkeer van de metalen lakleerstijl die hier te vinden is op deze Air Jordan 1 High "Grove Green". Voor degenen onder jullie die het zich niet herinneren, de lakleerstijl van de Air Jordan 1 was een polariserende toevoeging aan Mike's iconische eerste kenmerkende silhouet in de vroege jaren, met als opvallende verschijning de Black/Metallic Gold-uitvoering.

  www.yzyprijs.com