Air Jordan 1 Mid Skor

 • Under de senaste åren har Travis Scott cementerat sitt inflytande över ungdomskulturen på det sätt som figurer i hans inre krets, som Kanye West, en gång gjorde. Air Jordan 1 Mid Skor Varken han eller hans NIKE, Inc.-familj kommer sannolikt att erkänna det, men den senare har utan tvekan utnyttjat framgången med La Flames samarbetsskor och släppt förslag som flirtar gränsen mellan tillfälligheter och uppenbar "hyllning". Exempel: En nyligen upplagd Air Jordan 1 Low.

  Image

  För det otränade ögat är det kommande paret helt enkelt ett brunt och vitt alternativ med accentuering av rosa och svarta toner, men timingen kunde inte vara mer perfekt. Ja, retron ägnar sig åt höstlämpliga färger och till och med quiltat innerfoder, men nyanserna som används frammanar Scotts egna "Mocha"-spel på Herr/Dam Air Jordan 1 Mid. Dessutom kan den reflekterande träffen på ryggraden tolkas som att Team Jumpman ingjuter lite av funktionaliteten som omfamnas av Texas-infödingen i sina solo-ansträngningar.

  Air Jordan 1 Mid Rea har varit en trendsättare sedan ’85. Nu är rollerna omvända och denna ikoniska siluett är den som anpassar nuvarande trender. Ses här i en vit/svart och svart/vit färgsättning är Air Jordan 1 med vad som verkar vara en ankelkrage inbäddad i skornas inre. Inte för att Nike inte uppnådde ankelkrage-utseendet för decennier sedan, men detta är verkligen en första för den ursprungliga Jordan-modellen. Förutom den sportigare ankelkragen är en ovandel byggd med canvasliknande ovandelar och broderade Swoosh/Wings-logotyper.

  Nya bilder från Marqueesole visar upp en slät vit läderöverdel i kombination med svarta paneler och en Gym Red-nyans som ser lite mörkare ut i färgspektrumet än den som hittades i 2013 års release. Shoppa på Air Jordan 1 Mid "Nike Air" plöstexter och den ikoniska "Wings"-logotypen avrundar det perfekta paret med matchande svart märke.

  Köp Air Jordan 1 Mid gör en oväntad comeback under andra halvan av 2016 eftersom både "Bred" och "Black-toe" är bekräftade för en release (med rykten om det kungliga paret som också snurrar runt). Det finns mer att se från Air Jordan 1, som denna uppdaterade "Ultra"-konstruktion som tar bort alla läderliknande material och ersätter dem med lättare, mer andningsbara alternativ som Ultra-beteckningen antyder. Det som gör att dessa uppdaterade AJ1 sticker ut mest är förstås den inre fotstovan och borde ge dessa en känsla som liknar Mercurial Superfly eller Footscape Magista.

  www.yzypreco.com