Adidas NMD R1 Goedkoop

  • [Image: 21juadba208.jpg]

    Hoewel de Adidas NMD R1 Dames niet langer de status "lieveling" of "grail" heeft bij veel sneakerverzamelaars, blijft het silhouet de Three Stripes helpen om BOOST-demping naar de massa te brengen. Voor zijn nieuwste ensemble heeft de lifestyle-georiënteerde sneaker de klok teruggedraaid naar zijn originele "Core Black / Cloud White" -ensemble in combinatie met rode en blauwe EVA-tussenzoolpluggen.

    Gekleed in "Cloud White/Cloud White/Grey One", is het meest opvallende detail van het aanstaande paar de eerder genoemde print. Gezien op verschillende proposities tijdens de hoogtijdagen van
    de Adidas NMD R1 Heren, voegt de digitale print verder een futuristische esthetiek toe aan een model dat inherent is geïnformeerd door schoenen van de komende decennia. De lukraak aangebrachte strepen door het hele Primeknit-bovenwerk genieten van een "Grey One" -contrast, terwijl de rest van het bovenwerk en de details "kleurloos" worden. Ondervoet, Adidas NMD R1 Goedkoop en EVA-pluggen volgen het voorbeeld, hoewel de adidas-branding op de laterale voorvoet afwijkt met wat grijstinten.

    De Adidas NMD R1 Sale, die maanden geleden verscheen in een OG zwart-witte colorway, is nu opgedoken in een alternatieve grijze make-up. Ter vergelijking: dit paar geeft een meer futuristisch gevoel, omdat de neutrale kleur op het hele bovenwerk wordt toegepast. Lichtere tinten maken het zwaartepunt van de constructie af - zoals de tooling, basis en voering - terwijl donkere tinten de schoen omlijnen over de naden, randen en gerasterde tong.