Adidas Superstar Verkoop

  • [Image: hw302.jpg]

    Hoewel de Adidas Superstar Heren een van de populairste lifestyle-sneakers van het merk is geworden, gaan zijn wortels terug tot meer dan vijftig jaar geleden in de basketbalscene. Zijn erfenis op het hardhout wordt weerspiegeld in twee nieuwe, lenteklare aanbiedingen die kiezen voor Lakers-vriendelijke kleuren.

    Adidas Superstar Goedkoop shell-toe-stijlen genieten van suède bases, die zijn getint in pastelgeel en paars en zo het basketbalteam van Los Angeles kanaliseren. Hints van zwart leer zijn aangebracht op de kenmerkende zijstrepen en het hiellipje met het adidas-logo. Voor extra merkdetails zien de twee paren "Adidas Superstar Dames" gestempeld op de voorvoet van hun zijkanten in goudfolie, evenals het klassieke, goud-op-zwarte trefoil-logo op de tongen. Gebroken witte veters voegen een vintage gevoel toe aan het ontwerp, terwijl ze contrasteren met de helderwitte rubberen tenen en tussenzolen om de look af te maken.

    Als het gaat om de Adidas Superstar Verkoop, voelt het alsof we alles hebben gezien, terwijl dat helemaal niet zo is. Ondanks de ongelooflijke hoeveelheid inventieve arrangementen die al opgedoken waren, blijft de klassieker uit 1969 op de een of andere manier in staat zijn creativiteit te testen met nieuwe releases. Voor twee aankomende ontwerpen gebruikt de Three Stripes gedurfde, suède spatborden om een verder eenvoudige body te versterken.