Converse Chuck 70 Goedkoop

  • [Image: 166826C_Converse_Chuck_70_Hi_White_Unive...ret_aa.jpg]

    De Converse Chuck 70 Dames is misschien wel een van de meest veelzijdige sneakers in de hele branche, omdat hij zich leent voor een ongeëvenaard aantal kleurvariaties en texturen. Deze aankomende collectie verandert beide idealen, met als belangrijkste verandering een groter dan levensgroot C-logo op de zijpanelen van elke selectie. Terwijl het bovenwerk zelf is gekleed in een fris getrommeld leer, hebben de C's een Varsity Jacket-achtig materiaal dat de campusesthetiek van de iconische schoen bevordert.

    De tijdloze Converse Chuck 70 Heren krijgt dit voorjaar zijn nieuwste modieuze 'Woven'-versie met dit veelkleurige ontwerp. De hoogwaardige '1970'-versie van de Chuck, gebouwd volgens de specificaties van zijn constructie uit de jaren 70 met hogere rubberen foxing, versterkte stiksels en meer demping, krijgt dit unieke gestreepte bovenwerk van textiel, voor een look die doet denken aan traditionele Mexicaanse dekens.

    De Shoe Palace x Converse Chuck 70 Goedkoop bevat twee kleurstellingen van de Converse Chuck 70 Sale. De collectie is een eerbetoon aan het verleden van de familie Mersho en hun inspirerende klim naar de sneakerwinkelketen. De verbazingwekkende groei van 1 locatie in de Bay Area naar meer dan 160 in het hele land werd bereikt dankzij de enorme werkethiek en toewijding van de Mersho-familie en het hele Shoe Palace-team.