Liverpool Drakt


 • Fotballdrakter Barn


  Argentineren har blitt koblet til en retur til Tottenham   

  Liverpool Drakt, Manchester United Drakt Barn

     tottenham har målrettet mot billig fotballdrakter angivelig blitt urolig


  Argentineren har blitt koblet til en retur til Tottenham etter rapporter om at han hadde falt med hierarkiet i PSG over kontroll- og overføringsmål.

  Tottenham har målrettet mot Pochettino, med styreleder Daniel Levy som har innsett at han gjorde en feil ved å skjære argentineren for 18 måneder siden.

  Pochettino overtok hos de franske gigantene i januar, men overvåket en bittert skuffende andre halvdel av sesongen.

  liverpool drakt De franske gigantene ble slått ut av UEFA Champions League av Manchester City, og overgav deretter sin Ligue 1 -tittel til Lille.

  fotbollströjor Pochettino, 49, tilbrakte fem år i Tottenham, hvor han ledet dem til en Champions League -finale i 2019 etter å ha forvandlet London -klubben til vanlige fire beste konkurrenter.


  manchester united drakt barn Men argentineren forlot klubben i november 2019, med Tottenham -styreleder Daniel Levy som uttalte at 'ekstremt skuffende' resultater i ligaen var den viktigste årsaken til beslutningen om å gå videre fra Pochettino i en lederoppsigelse som overrasket mange.

  Spurs erstattet deretter Pochettino med Jose Mourinho, som ikke klarte å gjenskape forgjengerens suksesser i Europa, mens klubben fortsatte å underpresterer i ligaen.

  fotbollströjor I mellomtiden gikk Pochettino videre til PSG, med uten tvil hans største seier med klubben en 4-1 borteseier i Barcelona i den første etappen i Champions League-ottendedelsfinalen.

  Real Madrid overvåker også Pochettinos situasjon i PSG etter at Zinedine Zidane trakk seg.

  Pochettinos nåværende avtale har ett år igjen, men den tidligere lederen i Southampton og Espanol har angivelig blitt urolig.


  Maglie Calcio A Poco Prezzo