Juventus Tröja


 • fotbollströjor barn

  ryggen under hela sin karri  Shkodran Mustafi hade en prestation att  Fotbollströjor Barn, Juventus Tröja  mustafi lyckades inte vinna trycka namn på fotbollströjor en rungande 5-0 seger


  Shkodran Mustafi hade en prestation att glömma i Schalkes 5-0 -nederlag mot Wolfsburg på lördagen - och han fick bollen att rulla för besökarna med en gåva. Mustafi lyckades inte vinna över majoriteten av Arsenal -fans innan han lämnade klubben i januari .

  Mittbacken var mottaglig för att göra ett antal misstag i ryggen under hela sin karriär på Emirates.

  fotbollströjor barn 28-åringen var dock angelägen om att börja ett nytt kapitel i Tyskland, men gick till Schalke i januari.

  Men det har varit allt annat än vanligt för försvararen sedan hans drag med Schalke ännu inte vunnit sedan Mustafi anslöt sig.

  fodbold trøje De sitter rotade till botten av tabellen med ligans sämsta försvar med stor marginal.


  juventus tröja Och Mustafi spelade sin roll mot Wolfsburg på lördag på komiskt sätt med ett olyckligt självmål.

  Maillot Foot Pas Cher Den tyska försvararen hade misslyckats med att rensa ett kryss från utanför för att bollen rördes tillbaka i boxen och upp i luften.

  Mustafi reagerade genom att bisarrt välja att nicka tillbaka bollen till Frederik Ronnow, som helt klart inte förväntade sig det.

  Schalke -målvakten tvingades försöka krypa tillbaka till höger om sitt mål men han kunde inte förhindra att bollen gick bak i nätet.

  Mustafi stod orörlig när han insåg vad han precis hade gjort innan han gick tillbaka i position medan han skakade på huvudet av besvikelse.

  BT Sport kommenterar lag förvärrade Mustafis misstag genom att märka det som ett 'galenskapens ögonblick'.

  Schalke gick in 1-0 i halvtid men värdarna förstärkte sin attack i andra halvlek.

  Mål från Wout Weghorst, Ridle Baku, Josip Brekalo och Maximilian Philipp gav Wolfsburg en rungande 5-0 seger.


  fotbollströjor barn