Tottenham Fotbollströja


 • fotbollströjor barn

  borta och det finns definitivt  City fungerade knappt en chans   

  Tottenham Fotbollströja, Liverpool Tröja, Fotbollströjor Med Tryck

     city fungerade knappt en fotballdrakter til lag spännande anfallslinje


  Chelsea kunde få ett strypgrepp på mittfältet och överträffade City genom sådana som Mason Mount och Kai Havertz, som också drog ut sitt försvar ur led.

  City fungerade knappt en chans förutom Phil Fodens blockerade ansträngning och Riyad Mahrez sena looping -attack, de saknade en anfallare.

  Gabriel Jesus och Sergio Aguero stod självklart till sitt förfogande men namngavs på bänken.

  Men en ny markeringsram nr 9 kan bli den sista pusselbiten när Champions League är orolig för City. Det kan mycket väl vara Kane.

  tottenham fotbollströja Om City är så seriösa som rapporter tyder på när Englands kapten är orolig, kommer kvällens match att driva dem närmare ett gigantiskt bud.

  liverpool tröja Aguero är nu förstås borta och det finns definitivt plats för ett stort namn i attack. Kane kan vara den mannen och nu är City redo att gå all-out på marknaden för att vinna sin första Europacup.

  Maillot Foot Pas Cher Chelsea och Manchester United tros också vara redo att delta i loppet för Kane efter att ha tagit kontakt med sina representanter.


  Men nu går Kanes flytt till City, så att Tottenham medger nederlag i sin strävan att behålla honom, ser ut som en formalitet.

  fotbollströjor med tryck City antas vara hans favoritdestination och Kane har redan offentligt förklarat att Kevin De Bruyne är den spelare han helst skulle vilja spela med en dag.

  Nu har Premier League -mästarna tvingats slicka sina sår och det skulle inte finnas något större uttalande än att landa Kane inför nästa säsong.

  Chelsea förväntas komma ut och skjuta i Premier League nästa säsong, Tuchels första hela kampanj vid rodret och City vill inte riskera att låta en rival stärka.

  Chansen att signera Kane är ett gyllene tillfälle och om de ger det vidare är det något de på allvar kan leva att ångra.

  Om City menar allvar med att erövra Europa vet styrelsen att deras bästa chans nu ligger på att landa en anfallare av Kane.

  Chelsea, som representerar ett stort drag och kan erbjuda Kane chansen att stanna i London, kan ha skjutit sig själv i foten. Inte för att de kommer att bry sig. Europeisk ära betyder mer.  Men Havertz medger att Arsenal kommer att vara mycket farligt och mycket motiverat när de två rivalerna i London går mot huvudet på Stamford Bridge på onsdagskvällen.

  Men sedan Thomas Tuchel anlände för att ta över som manager i januari, har 21 -åringen hittat fötterna och fungerat i en 'falsk 9' roll i Chelseas spännande anfallslinje.


  fotbollströja barn eget tryck